Proteīni masas palielināšanai



fusion pro proteīni

Fusion pro produkcija nodrošina bagātīgu proteīna sastāvu muskuļu masas palielināšanai. Kā zināms, tad proteīni ir papildus olbaltumvielu avots Fusion pro satur augstvērtīgākos olbaltumvielas, jo tā sastāvā ir 50% sūkalu proteīni. Kā zināms, tad tieši sūkalu proteīns visātrāk uzsūcas cilvēka organismā. Kā arī šī produkta sastāvā ir kazeīna proteīni, kuri nodrošina pakāpenisku olbaltumvielu uzsūkšanos organismā un lēnāku aminoskābju izstrādi. Fusion pro produkcijas kokteiļi nodrošinās muskuļu masas pieaugumu.

Kādēļ lietot fusion pro proteīna kokteiļus?
Šie proteīna kokteiļi cilvēka organismam ir nepieciešami, jo tie stiprina imūnsistēmu, kā arī palīdz augt muskuļiem. Muskuļu augšanas process tiek paātrināts. To ir ērti lietot, jo proteīna pulveris tiek izšķīdināts 250 līdz 350 ml šķidruma. Tā lietošanas biežums ir no vienas līdz četrām porcijām dienā. Daudzums ir atkarīgs no treniņu intensitātes un vēlamā rezultāta. Šo produktu iesaka lietot uzreiz no rīta pirms vai pēc brokastīm. Starp visām ēdienreizēm. Pēc treniņa kā arī pirms miega.

32 gramos šī produkta ir 119 kalorijas, 22g proteīna.

Cilvēki, kuri nodarbojās ar muskuļu audzēšanu jeb masas palielināšanas procesu, šie cilvēki lieto dažādus uztura bagātinātājus jeb sporta uzturu. Bez šiem uztura palīglīdzekļiem ir grūti sasniegt labus rezultātus. Uzaudzēt muskuļu masu nelietojot sporta uzturu ir daudz grūtāk un citiem cilvēkiem, ar tievu miesasbūvi, varētu teikt, ka pat neiespējami.

Detalizētāka informācija par citiem produktiem ir pieejama sadaļā uztura bagātinātāji