Kā uztrenēt dibena muskuļus



Dibena muskuļus trenēt nav nemaz tik sarežģīti. Ieteicams to būtu darīt pat pietiekami bieži, jo dibens ir viena no vietām, kur mēdz uzkrāties tauki. Kā arī formīgu dibenu var dabūt tie, kuri nav pārāk apaļīgi.

Kā trenē dibena muskuļus?
Vienkāršākais veids ir pietupieni. Pietupienus var veikt ar svara stieni kā arī bez tā. Kājām vajadzētu būt pēc iespējas platāk vai vismaz plecu platumā. Pietupienus vajadzētu veikt ar vairākiem piegājieniem starp katru piegājienu ievērojot nelielu atpūtas pauzīti.

Otrs veids kā trenēt dibena muskuļus ir kājas stiepšana uz aizmuguri. Vingrinājums ir ļoti vienkāršs, bet efektīvs. Nostājieties taisni un stiepiet kāju uz aizmuguri. Tā veiciet šo vingrinājumu atkārtoti gan vienai kājai, gan otrai.

Protams arī parastā un labi zināmā skriešana trenē šīs grupas muskuļus. Teorētiski jau ir tā, ka izpildot dažāda veida vingrinājumus, cilvēks jūt, kuras muskuļu grupas tiek noslogotas un trenētas.

Sieviete bez formīga dibena ir kā drēbju skapis bez drēbēm. Tāpēc  ieteiktu sievietēm laicīgi piedomāt par savu fizisko aktivitāti un neļaut uzkrāties taukiem, tur, kur tiem nav vietas.

dibena muskuļi

dibena muskuļu trenēšana

fitness sievietēm

sieviešu fitness

Sporta zāli ieteiktu apmeklē ik vienam cilvēkam, lai rūpētos par savu veselību un izskatu.