Kā ātri uztrenēt dibena muskuļus



Sieviete ar skaistu dibenu neatstās nevienu vienaldzīgu. Labi trenēti dibena muskuļi izskatās ļoti izteiksmīgi. Ja nenodarbojas ar sportu un netrenē dibena muskuļus, tad gadiem ejot rodas aptaukošanās un slaidās un skaistās formas pārvēršas līdz nepazīšanai. Apspīlētas džinsu bikses uz labi trenēta dibena izskatās ļoti labi.

Kā ātri uztrenēt dibena muskuļus?


sievietes dibena muskuļi


1. Pietupieni sēdus pozā.
Šos pietupienus veic nostājoties ar plati kājām plecu platumā. Pēdas ir nedaudz izvērstas uz āru. Mugurai noteikti ir jābūt taisnai. Turot taisnu muguru veic pietupienus sasprindzinot dibena muskuļus. Vingrinājumu veic tik ilgi, kamēr jūt ka ir bijusi muskuļu noslodze.

ka uztrenet dibena muskulus


2. Nogulies uz vēdera, apakšā var palikt tūrisma paklājiņu vai kādu no sporta inventāra paklājiņiem. Kāju ceļ uz augšu, cik vien augstu var. Šādu vingrinājumu atkārto gan ar vienu kāju, gan otru kāju vairākas reizes līdz sajūt, ka muskuļiem ir bijusi slodze.

3. Līdzīgi kā iepriekšējais vingrinājums šo paņēmienu var izpildīt stāvot kājās. Stāv uz vienas kājas un otru kāju ceļ uz augšu, kur kustība uz augšu notiek uz aizmuguri. Vingrinājums ir izpildāms ar abām kājām, taču vienlaicīgi tikai ar vienu kāju.

4. Ja grib ātri uztrenēt dibena muskuļus, tad var veikt vingrinājumus ar svara stieni. Šie vingrinājumi ir standarta pietupieni, vienīga starpība ir tā, ka aiz galvas turiet svara stieni. Pietupieni uz leju un augšu kļūs daudz smagāki un prasīs lielāku muskuļu sasprindzinājumu, kas sniegs daudz labāku un ātrāku rezultātu.
dibena-muskulu-trenesana

Ja velies uzzināt vairāk padomus un vingrinājumus par to kā efektīgāk trenēt dibena muskuļus, tad to var izlasīt zemāk norādītājā avotā.

Kā uztrenēt dibena muskuļus?

Tā nopietni trenēties noteikti vajadzētu vismaz divas reizes nedēļā. Ļoti labiem rezultātiem ieteicams ir pat trīs reizes nedēļā.  Protams, ka ne vienmēr ir laiks un tā ir labākā atruna vai iemesls neko nedarīt. Taču skatoties kaut vai televizoru ir iespējams paralēli veikt šos vingrinājumus, lai uztrenētu savu dibenu. Ja ir vēlme, tad laiku vienmēr var atrast visam lietām. Svarīgākais ir saņemties un kaut ko darīt lietas labā, lai pēc pāris gadiem nebūtu nepievilcīgs augums ar celulītu un aptaukošanos.