Vingrinājumi dibena palielināšanai



Dibena izmēram ir nozīme. Liels tvirts dibens, kurš ir uztrenēts apmeklējot sporta zāli, apspīlētās džinsu biksēs izskatās ļoti seksīgi. Lai uztrenētu skaistu dibenu ir nepieciešams veikt dažādus vingrinājums dibena palielināšanai.

tvirta dibena vingrinājumi

Vingrinājumi dibena palielināšanai

1. Var apgulties uz sola ar muguru pret solu. Ar abām rokām turoties pie sola veic kāju celšanu augšā 90 grādu leņķī. Šādu vingrinājumu atkārto 15 līdz 20 reizes ar vairākiem piegājieniem, starp piegājieniem nedaudz atpūšoties.

2. Pietupieni ar svara stieni to turot aiz muguras. Šis ir mans mīļākais vingrinājums, jo tas sniedz ļoti labu efektivitātes rezultātu. Svaru uz stieņa var pakāpeniski palielināt pēc savām iespējām, jo smagāks svars, jo labāks rezultāts dibena trenēšanā.

3. Stieņa celšana no zemes. Stienis sākuma pozīcijā atrodas uz zemes. Satver to ar abām rokām pieliecoties, un ceļ to augšā iztaisnojot muguru. Svara stieņa smagumu izvēlās atbilstoši savām spējām, taču pēc iespējas smagāku. Pēc kāda laika jācenšas  svara stieņa smagumu palielināt.

4. Vienkārši pietupieni bez svara stieņa. To var veikt arī mājas apstākļos un nav nepieciešama sporta zāle.

5. Kāju stiepšana aiz muguras. Labs vingrinājums, kuru var izpildīt stāvot kājās un mainot kājas tās ceļot augšā aiz muguras. Lielākai efektivitātei uz kājām var pievienot papildus smagumus. Sporta veikalos ir iespējams nopirkt šos svarus, kurus pievieno pie kājām. Šī svari sniegs papildus slodzi, kā rezultātā dibena vingrinājums būs daudz efektīgāks.

dibena trenēšana

kā palielināt dibenu

Lasi papildus informāciju par to kā ātri uztrenēt dibena muskuļus