Vitamīni sportistiem



Vitamīni ir nepieciešami ne tikai sportistiem, bet tie ir vajadzīgi arī jebkuram cilvēkam, kurš ar sportu nenodarbojās.

Zivju eļļa ir ļoti iecienīta un to lieto daudzi cilvēki, arī tie, kas ar sportu nenodarbojās. Tā ir ieteicama, bērniem un arī grūtniecēm. Zivju eļļā ir Omega 3 taukskābes, kuras var sastapt treknās zivīs kā, piemēram, skumbrijā, lasī, tuncī, sardīnēs un siļķēs.

D vitamīns nodrošina labāku imūnsistēmu un normālu muskuļu darbību. B2 vitamīns ir ieteicams tiem, kuriem ir problēmas ar redzi. B2 vitamīns palīdz uzturēt labu redzi. C vitamīns ir paredzēts pret stabilu nervu sistēmas darbību. Tas mazina nogurumu un tas ir ļoti ieteicams sportistiem. C vitamīns ir nepieciešams, ja ir intensīvi sporta treniņi.

MultiVPro vitamīni sportistiem

MultiVPro vitamīni satur dzelzi, K2 vitamīnus, D vitamīnu devu. MultiVPro palīdz sportistiem uzņemt nepieciešamos vitamīnus, kurus uzņemt ar parastiem pārtikas produktiem varētu būt sarežģīti un tas noteikti prasītu daudz vairāk laika. Tā saturā ir arī cinks, kurš uzlabo muskuļu atjaunošanos. Kā zināms pie lielas fiziskās slodzes muskuļu audi noārdās, tādēļ ir nepieciešams tos atjaunot un cinks to nodrošina daudz efektīgāk. MultiVPro cena veikalos ir aptuveni 50 euro. Iepakojumā ir 120 tabletes.

Daudzi sportisti, kuri apmeklē sporta zāles un cilā svarus, parasti uzturā lieto dažādus vitamīnus un uztura bagātinātājus. Tā ir daudz vienkāršāk un ātrāk var sasniegt vēlamo rezultātu. Ar pārtikas produktiem ir grūti sasniegt nepieciešamo kaloriju devu un visus nepieciešamos vitamīnus. Cilvēkam nav tik daudz brīvā laika, lai visu dienu varētu gatavot un ēst. Kā arī šādi vitamīni kopvērtējumā sanāk daudz izdevīgāk.

Zemāk pievienots attēls ar sastāvdaļām, kuras ir MultiVPro vitamīnos. Kā jau redzams, tad saraksts ir pagarš un tajā ir ļoti daudzi cilvēkam nepieciešamie vitamīni.

MultiVPro vitamīnu sastāvs