Labākie uztura bagātinātāji



Uztura bagātinātāju klāsts ir ļoti plašs un bieži vien ir grūti izvēlēties sev piemērotāko. Tos pārdod dažādas kompānijas, preces saturs arī ir atšķirīgs kā arī cenas amplitūda ir dažāda. Mēs centīsimies pastāstīt par to kādi īsti ir labākie uztura bagātinātāji.

Lietojot uztura bagātinātāju noteikti cenai vajadzētu būt pēdējai, kura nosaka vai šo produktu pirkt. Galvenais ir šī produkta kvalitāte. Pērkot internetā uztura bagātinātājus ir jāuzmanās, jo var gadīties, ka ne visiem ir pārdošanas atļauja. Tas nozīmē, ka uztura bagātinātājs var nebūt apstiprināts priekš tirgus un tā kvalitāte noteikti nebūs laba vai pat šis produkts var izrādīties kaitīgs Jūsu veselībai. Uztura bagātinātājus noteikti vajadzētu pirkt tādās vietās, kuras ir sertificētas pārdot šos produktus. Tādā veidā izvairīsieties no nepatīkamiem pārsteigumiem iegādājoties kādu no produktiem.

Mūsuprāt labākie uztura bagātinātāji ir šie zemāk minētie.
labākie uztura bagātinātāji

MultiV Pro ir kvalitatīvs produkts un tā cena ir aptuveni 99 Euro. Iepakojumā ir 120 tabletes. Šis produkts ir izstrādāts speciāli sportistiem, kuriem ir liela fiziskā slodze. Šie vitamīni galvenokārt ir paredzēti sportista izturības veicināšanai neatkarīgi no sporta veida. Šo vitamīnu galvenā funkcija ir šāda.


  • Vitamīni sportista izturībai
  • sekmē gremošanas sistēmu
  • Palielina izturību un vēlamo rezultātu sasniegšanu
MultiV Pro principā ir četri produkti vienā tabletē.
  1. klīniski testēti vitamīni, minerālvielas un citas izturībai nepieciešamās vielas, kuras uzlabo sportista veselības stāvokli pie lielām fiziskām slodzēm.
  2. MultiV Pro satur Glucan, kurš mazina elpceļu infekcijas iespējamību pie aktīvas elpošanas fizisko treniņu laikā.
  3. MultiV Pro veicina mikroelementu uzsūkšanos
  4. Tas satur dzelzs aminoskābes.
MultiV Pro lieto četras tabletes dienā, vēlams ēšanas laikā, kura notiek pirms treniņa. Ja dienas laikā nesanāk tik bieži ēst, tad var uzņemt divas tabletes rīta maltītes laikā un divas tabletes vakara maltītes laikā.

Kādas ir manas atsauksmes par MultiV Pro?
Produkts, manuprāt, ir ļoti kvalitatīvs un sniedz labu rezultātu. Lietojot šo MultiV Pro vēlamo rezultātu svaru zālē var sasniegt daudz ātrāk, jo tas veicina fizisko izturību, kas nozīmē, ka uz muskuļiem tiek dota lielāka slodze, nekā ja šos vitamīnus Jūs nelietotu. Jo lielāka slodze uz muskuļiem, jo lielāka izturība tiek trenēta, jo ātrāk iegūstiet muskuļu masas pieaugumu. Vēl pie pozitīvā var minēt to, ka šajos vitamīnos ir b grupas vitamīni, c, d un a vitamīns,  kā arīcitas ne mazak svarīgas vielas, kuras nepieciešamas sportista organismam.

protein smoothie
Šis produkts ir ļoti interesants un man tas patīk. Tas ir proteīnu kokteilis jeb īstajā nosaukumā protein smoothie. Šim produktam ir dažādas garšas, bet man pašam visvairāk patīk kokosriekstu un ananāsu sajaukums. Tilpums šim proteīnu kokteilim ir 330 mililitri, taču tā enerģētiskā vērtība ir 165 kcal. Tas satur 26 gramus proteīna, kas priekš šāda tilpuma ir ļoti labi. Kā zināms, tad proteīna kokteiļi veicina muskuļu masas augšanu. Ar šādiem proteīna kokteiļiem muskuļa masas pieaugumu var sasniegt daudz īsākā laikā. Cena vienam šādam proteīna kokteilim ir aptuveni 3 Euro.

questbar protein
QuestBar proteīnu batoniņi ir kvalitatīvi un tie ir taisīti no dabīga uztura. Kāds, tad īsti ir QuestBar proteīna batoniņš?

  • Šāda veida batoniņā ir 20 grami olbaltumvielu jeb proteīna
  • Tajā nav aktīvu ogļūdeņražu
  • Optimāls tauku daudzums no dabīga uztura. Tajos praktiski nav piesātināto tauku un pilnībā nav trans tauku.
  • QuestBar batoniņā ir ogas, augļi un rieksti. Un sastāvā nav cukura.
  • Viens no galvenajiem faktoriem, kādēļ šie batoniņi ir ļoti iecienīti, tiem ir lieliska garša.
Šādi proteīna batoniņi ir lielisks sporta uzturs, lai varētu veidot spēcīgu muskulatūru. Šī produkta sporta uzturā ir maz tauku, kas palīdz attīstīt spēcīgu muskuļu uzbūvi. Kā zināms ar trekniem un taukainiem ēdieniem to nevar izdarīt. Tieši tādēļ sporta uzturā tauku praktiski nav.

Ja dodaties uz sporta zāli un vēlaties tiesām uzaudzēt muskuļa masu, tad bez šādu produktu palīdzības, tas būs grūti izdarāms. Lai palielinātu muskuļu masu ir nepieciešams uzņemt lielu daudzumu proteīnu, taču ar pārtikas produktiem to ir diezgan grūti izdarīt. Tieši tādēļ ir izdomāts šāds sporta uzturs, ar, kura palīdzību sportisti spēj sasniegt savu vēlamo rezultātu pēc iespējas īsāk laika posmā.