Kas ir crossFit ?



CrossFit ir spēka treniņš, kurā tiek iesaistītas visas muskuļu grupas. Precīzāk būtu teikt, ka tas ir treniņš visam ķermenim. Crossfit treniņā tiek apvienot dažāda veida vingrinājumi kā piemēram, kardio, spēka, veiklības, koordinācijas, izturības un precizitātes vingrinājumi. Visi treniņi ir daudzveidīgi, tādēļ nav jāsastopas ar rutīnu. Katrā treniņā var sevi izaicināt un censties sasniegt ar katru treniņu aizvien labākus rezultātus. CrossFir treniņi noteikti uzlabo pašsajūtu un garastāvokli.

crossfit

Šie treniņi pārsvarā notiek grupā, ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Katram cilvēkam tiek sastādīta atbilstoša programma atkarībā no šī cilvēka fiziskās sagatavotības. Visas nodarbības notiek trenera pavadībā un uzraudzībā.

Kas notiek crossfit treniņos?

Treniņi ir ļoti daudzpusīgi un tajos varēs gan skriet, lekt, celt smagumus, izturības un veiklības trenēšana, pietupieni, pievilkšanās ar papildus svaru elementiem.

crossfit girl

Interesantākais ir tas, ka treniņu norises vietā nav ierasto trenažieru, bet tur varēs redzēt, piemēram, traktora riepu un citu interesantu atribūtiku, kura tiks likta lietā, lai varētu trenēt savu fizisko sagatavotību un spēku,

crossfit women

Kur notiek crossfit nodarbības Rīgā?

Adrese ir Ūnijas iela 4 k-5

crossfit sexy girl

Crossfit treniņi paliek aizvien populārāki visā pasaulē. Daudzos vingrinājumos tiek izmantots paša cilvēka svars. 
crossfit-for-women

Treniņu nodarbību laikā cilvēks attīsta savu fizisko sagatavotību. Tas nozīmē, ka gandrīz ar katru nākamo treniņa reizi tiek sasniegti aizvien labāki rezultāti un tiek attīstīta cilvēka fiziskā sagatavotība un, protams, arī izturība, kas šajās nodarbībās ir ļoti būtiska.

top crossfit women

Apmeklējot šos crossfit treniņus noteikti nevajadzētu aizmirst arī par sporta uzturu un vitamīniem, kuri ir nepieciešami, lai ļautu ātrāk atjaunoties muskuļu šūnām. Sporta uzturs ir nepieciešams, jo treniņu laikā tiek zaudētas ļoti daudz kalorijas. Ja ir velēšanās uzaudzēt muskuļu masu, tad bez sporta uztura nevarēs iztikt, jo tajā ir daudz kaloriju, kuras pēc kārtīga treniņa ir nepieciešamas.

hot muscle women

Cik bieži notiek šāda veida treniņi. Parasti tie notiek kādas trīs līdz četras reizes nedēļā. Katru dienu tiek izstrādāta savu treniņu programma. Līdz ar to treniņi ir interesantāki un neieslīgst rutīnā.