Kreatīns monohydrat



kreatīns monohydrat
Kreatīna produkti ir paredzēti lietošanai fiziskās slodzes treniņu laikā. Sportistiem kreatīns uzlabo fiziskās slodzes sniegumu. Viena porcija satur aptuveni 5.1 gramu kreatīna. Arī cilvēka organisms dabīgā veidā šo vielu ražo, taču daudz mazākās devās kā nepieciešams, lai varētu uzaudzēt muskuļu masu un iegūt spēka pieaugumu. Protams, kreatīnu var uzņemt arī ar dabīgu uzturu, taču tādā daudzumā kā šajā produktā ar dabīgo uzturu būs grūti to uzņemt. Šie produkti sportistiem atvieglo procesu, ar to, ka nav nepieciešams daudz ēst dažāda veida pārtikas produktus, kuri satur augstu aminoskābju saturu. Kā zināms, tad aminoskābes ir proteīnu sastāvā. No dabīgā uztura var minēt sarkano gaļu, kurā ir diezgan daudz šo nepieciešamo vielu, kuras nodrošina muskuļu uagšanu un muskuļu masas palielināšanos. Sportisti, kuri nodarbojās ar skriešanu ir iecienījuši kreatīna produktus. Tie sniedz fiziskā spēka pieaugumu it sevišķi uz īsām distancēm.

Dienas deva aptuveni ir 3 grami kreatīna. Biežums cik ieteicams lietot šo produktu ir četras līdz sešas nedēļas. Pēc šī produkta lietošanas ir jāietur neliela pauze, aptuveni sešas nedēļas, lai to atkal atsāktu lietot. Kā papildus nianse ir tāda, ka kreatīna lietošanas laikā ir ieteicams lietot daudz vairāk šķidruma nekā parasti.
kreatīna pulveris


Kreatīna monohydrat galvenās īpašības

  • Tā sastāvā ir ļoti daudz magnija
  • Viena porcija sasniedz aptuveni 5,1 gramu kreatīna, kas ir pietiekoši daudz, lai īsā laika posmā varētu uzaudzēt muskuļu masu un palielināt spēka pieaugumu.
  • To bez problēmām var lietot kopā ar cita veida sporta uzturu
  • Tā galvenā pozitīvā īpašība ir tāda, ka šis produkts uzlabo fizisko sniegumu īslaicīgas intensīvas slodzes laikā.

Kā lietot kreatīnu?
Šis produkts parasti ir pulvera veidā, kurš ir jāizšķīdina ūdenī, pienā vai sulā. Uz iepakojuma ir jāskatās pareizā proporcija, taču vairums produktu ir jāšķīdina 200 ml ūdenī viens mērtrauciņš. Kreatīna lietošana nav nekas sarežģīts, taču jāatceras, ka jāseko līdzi visam instrukcijām, kuras ir uzrakstītas uz iepakojuma. Un noteikti nevajadzētu lietot lielākas devas nekā ieteicams.