Uztura bagātinātāji muskuļu masas palielināšanai



uztura bagātinātāji mutant mass

Viens no šī brīža populārākiem uztura bagātinātajiem muskuļu masas palielināšanai ir mutant mass. Šis produkts sniedz ātru rezultātu. Tas ir speciāli veidots, lai sportisti varētu īsā laika posmā uzaudzēt muskuļu masu. Ir veikti neskaitāmi pētījumi, lai šo produktu izgatavotu tāda stāvoklī, kādā tas šobrīd ir pieejams specializētos sporta uztura veikalos. lai pārliecinātos par sī produkta efektivitāti, tam ir veikti ļoti daudzi testi, kuros ir iesaistīti dažādi cilvēki, kuri nodarbojās profesionālā līmenī ar ķermeņa masas palielināšanu.

Ja Jūs apmeklējiet sporta zāli un Jūsu mērķis ir palielināt muskuļu masu, tad mutant mass ir tas produkts, kurš Jums šo procesu atvieglos. Tie, kas apmeklē sporta zāli jau zin, ka muskuļu masas palielināšana nav viegls darbs un šajā procesā ir jāiegulda daudz laika un fiziskā spēka. Interesantākais ir tas, ka mutant mass ne tikai nodrošina muskuļu masas palielināšanu, bet arī nodrošina spēka pieaugumu. Palielinoties muskuļu masai netiek palielināts kopējais ķermeņa tauku daudzums.

mutant mass uzturs

Mutant mass uztura bagātinātāja galvenās īpašības

  • Tam ir patīkama garša kā arī tas viegli izšķīst ūdeni
  • Vienā devā ir aptuveni 1000 kalorijas, kuras tad arī nodrošinās muskuļu masas pieaugumu pēc kārtīga fiziska treniņa
  • Speciāli laboratorijā izstrādāts produkts, kurš maksimāli īsā laikā palīdzēs uzaudzēt muskuļu masu.
  • Viena deva satur lielu daudzumu proteīnu, ogļhidrātu un citu vajadzīgo vielu, kuras paredzētas muskuļu masas palielinašanai
Vienā dienā ieteicamā mutant mass deva ir divas līdz trīs glāzes ar šo uztura bagātinātāju. Vienā glāzē tiek iebērtas četri mērkausiņi un atšķaidīti ar ūdeni vai pienu 480 līdz 960 ml. Lai sasniegtu labus rezultātus, tad rekomendē iedzert vienu kokteili no rīta uzreiz kā pamostieties un otrs kokteilis noteikti būtu jādzer uzreiz pēc fiziska treniņa. Paralēli šī produkta lietošanai ir ieteicams papildus vēl dzert ūdeni.