Proteīna batoniņš oatsnack



proteīna batoniņš oatsnack
Proteīna batoniņus parasti izgatavo no dabīgiem produktiem un izejvielām. Arī šis proteīna batoniņš oatsnack nav izņēmums. Tā galvenās sastāvdaļas ir auzu pārslas, kurām ir pievienoti rieksti, ķirši, koksrieksts, jogurts un citas sastāvdaļas atkarībā no konkrētā produkta izvēles. Oatsnack proteīna batoniņi pārdodas ar dažādām garšām un visi kā viens ir izgatavoti no dabīgiem produktiem. Šos batoniņus iesaka lietot intensīvu treniņu laikā vai arī situācijās, kad nav laika ēdienreizēm. Daudziem ir gadījies dzīvē, kad kaut kur ir jāsteidzas un vienkārši nav laika ieturēt maltīti. Lai arī gribās ēst bieži vien nākas atteikties no kādas ēdienreizes. Taču šādās situācijās ir noderīgi šie proteīna batoniņi. Viņi ir mazi un tos var nēsāt līdzi somā. Kā arī tie neprasīs daudz laika, lai tos apēstu dodoties ceļā vai nu ar kājām, vai ar kādu transportu. Pats labākais ir tas, ka šie batoniņi satur augstu kaloriju daudzumu, kas remdēs Jūsu izsalkumu un sniegs nepieciešamās kalorijas, lai varētu normāli domāt kā arī fiziski darboties un nejustu nogurumu.

proteīns muskuļu masai

Oatsnacks batoniņa pozitīvās īpašības

  • Kā zināms, tad auzu pārslas stiprina imūnsistēmu un tās ir ļoti veselīgas
  • Auzu pārslās ir ļoti daudz ogļhidrātu, kuri sniedz ilgstošu enerģiju un uzlabo fiziskā spēka potenciālu
  • Auzu pārslās ir arī ļoti augstvērtīgi proteīni, kuros ir svarīgas aminoskābes. Kā zināms, tad aminoskābes ir nepieciešamas priekš šūnu atjaunošanās.
  • Auzu pārslās ir daudz vitamīnu un minerālvielu.
  • Auzu pārslu sastāvā ir arī magnijs, kuru bieži vien lieto tablešu veidā, ja organismam šī viela ir nepieciešama. Magniju bieži lieto cilvēki, kuriem ir problēmas ar nervu sistēmu.
  • Šis proteīna batoniņš satur dažādas šķiedrvielas, kuras līdzsvaro holesterīna līmeni asinīs kā arī veicina gremošanas procesu.