Muskuļu palielināšana ar geineriem



Daudzi sūta vēstules un jautā kā palielināt muskuļu masu? Tas nav viegls process un, protams, arī nav ātrs veids kāto izdarīt. Ir nepieciešams doties uz svaru zāli un trenēt visas muskuļu grupas. vajadzētu sastādīt treniņu programmu. Ja pašiem nav zināšanas par treniņu programmām, tad var uz kādu laiku paņemt sev treneri un viņš Jums sastādīs atbilstošu programmu tieši Jūsu vēlmēm un mērķiem kā arī sniegs labus padomus kā šo mērķi sasniegt pēc iespējas īsākā laika posmā. Taču nepietiks tikai ar svara zāles apmeklējumu un intensīviem treniņiem. Muskuļu palielināšana ir smags un grūts process. Jums ir jāpanāk process, lai muskuļi  palielinātos. Šo muskuļu augšanas procesu var sasniegt lietojot geinerus. Geineris ir uztura bagātinātājs, kurš sportistam palielina izturību un palīdz palielināt muskuļu masu. Tā sastāvs galvenokārt ir no ogļhidrātiem un olbaltumvielām, taču tas satur arī vitamīnus un kreatīnu. Geineri satur pietiekoši daudz kalorijas, kuras ir nepieciešamas muskuļu masas palielināšanas procesā.

true-massmuskuļu palielināšana
Iesakām šos divus geinera produktus True Mass un Weider Mega Mass. True mass maskā aptuveni 65 Euro, bet Weider Mega Mass  50 Euro. Šie produkti sniegs Jums vēlamo efektu. Lietojot šāda veida produktus noteikti vajadzētu rūpīgi izlasīt instrukciju cik bieži tos var lietot un, cik lielās devās.


man fitness

Man patīk apmeklēt sporta zāli un uzturēt sevi fiziskā formā. Aptaukošanās un liekais svars, manuprāt, nav piedodami un tā ir cilvēku nolaidība. Ir jārūpējas par savu izskatu un veselību. Fitnesa zāli vajadzēt apmeklēt gan sievietēm, gan vīriešiem. Atruna par to, ka nav laika ir viss sliktākā atruna. Ja ir velēšanās, tad vienmēr var atrast laiku.