Uzturs sportistiem



Ja vēlies palielināt muskuļu masu, tad noteikti neiztiksi bez specializēta uztura sportistiem. Šis uzturs sniedz sportistam nepieciešamos vitamīnus un citas vielas, kuras ir nepieciešamas muskuļu audu atjaunošanās un augšanas procesā. Muskuļu veidošana ir smags un ilgs darbs. Rezultātus nav iespējams sasniegt īsā laika posmā.

Uztura bagātinātāji

pre work-out gold standard

Pre workout gold standard ir populārs sportistu uzturs. 

Produkta īpašības:
  • Tas uzlabo koncentrēšanās spējas kā arī palielina fizisko noturību
  • Produkts ir izgatavots no augstvērtīgām kvalitatīvām sastāvdaļām
  • Katra produkta deva sniedz 175 mg kofeīna devas, kas uztur mundrumu
  • Satur arī kreatīnu, kurš nodrošina papildus spēku un izturību
  • Produkts satur tādus vitamīnus kā B1, B3, B5, B6, B12. Šie vitamīni sniedz papildus enerģiju. 30 porcijas maksā aptuveni 28 Euro.

rich piana mentality
Rich piana mentality ir sporta uzturs, kurš uzlabos Jūsu garīgās spējas. Šis maisījums tika izgatavots liekot uzsvaru uz ilgstošu enerģijas pieplūdumu. Ir augstāka koncentrēšanās spēja. Produktu iesaka lietot arī studentiem sesiju laikā, kad ir liela spriedze un ir nepieciešama augsta koncentrēšanās spēja.

finaflex stimul uzturs
FinalFelx stimul uzturs sportistiem, kurš palielina muskuļu masu un neļauj muskuļiem noārdīties saglabājot jau esošo muskuļu masu. Iznīcina tauku šūnas. Palielina izturību un spēku. Šo produktu piedāvā lietot pirms treniņiem. Šo konkrēto produktu iesaka lietot tikai pieredzējušiem sportistiem, kuriem ir liela slodze. Produkta aptuvenā cena 35 Euro.